Μπορούμε να παραδώσουμε αυτό το προϊόν οπουδήποτε στη Βουλγαρία και σε όλες τις άλλες χώρες της Ευρώπης. Για την ακριβή τιμή, το χρόνο παράδοσης και άλλους όρους, διαβάστε πληροφορίες ή στείλτε μας μια έρευνα ΕΔΩ!

Με την αγορά αυτού του προϊόντος παίρνετε έναν κωδικό με έκπτωση 10%, ισχύει 1 μήνα. Δεν ισχύει για πελάτες με κάρτες VIP.

Μέχρι 04.12.2022, αυτό το προϊόν παραγγέλθηκε και αγοράστηκε από 152 ικανοποιημένους πελάτες και οι κριτικές σχετικά με αυτό είναι μόνο θετικές

x
- επιβεβαιώστε ότι θέλετε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το τηλέφωνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Αν δυσκολευτείτε να κάνετε μια παραγγελία σε Zobim.GR - δείτε εδώ το βίντεό μας με οδηγίες για το πόσο γρήγορα και εύκολα μπορείτε να παραγγείλετε από εμάς!

Χώρα καταγωγής:
Προσφορά!

Mildronate (Μελδόνιο) – 40 καπάκια. x 250 mg.

5.00 από 5 με βάση 2 αξιολογήσεις πελατών
(2 αξιολογήσεις πελατών)

79.99

Αποκτήστε 4.800 πόντους προσφοράς
Αγοράστε και κερδίστε 80 πόντους προώθησης!

Mildronate είναι η εμπορική ονομασία της χημικής ένωσης Μελδόνιο. Τα τελευταία χρόνια, το Meldonium έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως από τους πιο ελίτ αθλητές για την ενίσχυση της αθλητικής απόδοσης και απόδοσης.

Εξαντλημένο

Ωστόσο, κ. ανέφερε ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να είναι σε θέση να το κάνει αυτό. Κατασκευαστής:

Περιγραφή προϊόντος

Τι είναι το Μίλντροναϊντ;

Mildronate είναι η εμπορική ονομασία της χημικής ένωσης Mildronium. Τα τελευταία χρόνια το Mildronium έχει χρησιμοποιηθεί μαζικά από τους πιο ελίτ αθλητές για την ενίσχυση της αθλητικής απόδοσης και απόδοσης. Μεταξύ των πιο διάσημων αθλητών που αλιεύονται με θετικό δείγμα για Mildronat είναι ρωσική κορυφαία γυναίκα του Τενεσί Μαρία Σαράποβα.
Το Mildronium αναπτύχθηκε για πρώτη φορά στη Λετονία το 1970, αλλά λόγω έλλειψης επαρκώς δημοσιευμένων μελετών, τελικά δεν εγκρίθηκε από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων στις Ηνωμένες Πολιτείες ή στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Επιδράσεις της λήψης Mildronium :

Η κύρια επίδραση της χρήσης του Mildronate είναι η ικανότητά του να αναστέλλει την L-καρνιτίνη, η οποία υπό κανονικές συνθήκες μεταφέρει λιπαρά οξέα στα μιτοχόνδρια, όπου μετατρέπονται σε ενέργεια. Μπλοκάροντας αυτόν τον μηχανισμό, το σώμα αναγκάζεται να βασίζεται κυρίως στη γλυκόζη ως πηγή ενέργειας, η οποία απαιτεί πολύ λιγότερο οξυγόνο. Έτσι, το οξειδωτικό στρες στο σώμα μειώνεται δραστικά, επιτρέποντας στο σώμα να αξιοποιήσει την ενέργεια με πολύ πιο αποτελεσματικό τρόπο.
Με απλά λόγια - το σώμα λειτουργεί σε πολύ υψηλότερη χωρητικότητα!
Αυτό μειώνει επίσης δραστικά το χρόνο που χρειάζεται για να ανακάμψει μεταξύ των προπονήσεων.
Δεδομένου ότι ο εγκέφαλός μας «τροφοδοτείται» βασικά με γλυκόζη, αυτή η βελτιστοποίηση του μηχανισμού αυξάνει σημαντικά την πνευματική ικανότητα, τη συγκέντρωση, την ικανότητα να θυμάται και να επικεντρώνεται όταν πρόκειται για κίνητρα και επιδίωξη στόχων.

Τι μπορεί να περιμένει ο αθλητής από τη χρήση του Mildronate:

• Βέλτιστη αθλητική απόδοση
• Βελτιστοποιημένη νευρομυϊκή σύνδεση, αντανακλαστικά ταχύτητας
• Βοηθά στην αντιμετώπιση του άγχους (ψυχικό και σωματικό)
• Βελτιώνει τη μεταφορά γλυκόζης, η οποία βελτιώνει σημαντικά τη σωματική και πνευματική ικανότητα

Η αποτελεσματικότητα του Mildronat έχει αποδειχθεί μεταξύ αρκετών κορυφαίων αθλητών σε όλο τον κόσμο.

Πώς να πάρετε το Mildronium;

Ανάλογα με το άθλημα, η δόση θα πρέπει να δοσίζεται με ακρίβεια στο άτομο.
Για αθλήματα που απαιτούν υψηλή ανάγκη για σωματική απόδοση, πάρτε 15-20 mg mildronium ανά κιλό σωματικού βάρους. Το Mildronium πρέπει να λαμβάνεται μία φορά την ημέρα 30 λεπτά πριν από την άσκηση. Ο χρόνος λήψης διαρκεί συνήθως από 6 εβδομάδες έως 3 μήνες, μετά από τους οποίους το σώμα συνηθίζει και χρειάζονται υπόλοιπες 4 εβδομάδες.

2 κριτικές για Mildronate (Μελδόνιο) – 40 κάψουλες. χ 250 mg.

  1. 5 στα 5

    :

    Μοναδικά, με συγκεντρώνει και αυξάνει την ικανότητά μου, τόσο σωματική όσο και ψυχική. Η τακτική χρήση είναι μεγάλη για μένα

  2. 5 στα 5

    :

    Αποδεδειγμένη προετοιμασία, αυξάνει την ικανότητά μου κατά καιρούς, και ο αέρας και η ανθεκτικότητα είναι το μέγιστο!

Προσθήκη μίας αξιολόγησης