Παράδοση

Αναβολικά παράδοσης και άλλα διεγερτικά

Παράδοση αναβολικών, στεροειδών, διεγερτικών φύλου και συμπληρωμάτων διατροφής από Zobim.GR Μέσω αυτής της σελίδας Zobim.GR σας παρέχει την ευκαιρία να εξοικειωθείτε με τους όρους παράδοσης της παραγγελίας σας στην πόρτα ή το γραφείο της εταιρείας ταχυμεταφορών. Συνεργάτες μας για παραδόσεις σε όλη τη χώρα είναι εταιρείες ταχυμεταφορών με παραδόσεις και ειλικρίνεια στην εξυπηρέτηση – Geniki Taxydromiki. Σας υπενθυμίζουμε, ενώ, δεδομένων των ιδιαιτερών των προϊόντων που προσφέρουμε εμείς (Cialis, Vigor 300, Camagra, Viagra, Κλενβουτερόλη, Lipovon κ.ά.) σας εγγυόμαστε 100% διακριτικότητα στη συσκευασία και την αποστολή τους, ώστε να μην διαταραχθεί η άνεσή σας, είτε παραλαμβάνετε την αποστολή σας στη διεύθυνση του σπιτιού σας, στο χώρο εργασίας σας ή στο γραφείο της εταιρείας ταχυμεταφορών – η ομάδα Zobim.GR σας παρέχει όχι μόνο συγκεκριμένα προϊόντα, α) ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και στάση.

Πότε λαμβάνετε δωρεάν αποστολή;

  • με απολύτως κάθε παραγγελία αξίας άνω των 100,00 ΕΥΡΏ στη Γηρια μαζί μας, ανεξάρτητα από την παράδοση στη διεύθυνση ή το γραφείο σας της εταιρείας ταχυμεταφορών είναι 100% δωρεάν και θα πρέπει να πληρώσετε μόνο την αξία των προϊόντων που παραγγείλατε. εκτιμούμε που επιλέξατε να είστε πελάτης μας και σας ευχαριστούμε με αυτό το κομπλιμέντο.

I. ΠΡΟΫΠΟΘΈΣΕΙΣ ΠΑΡΆΔΟΣΗΣ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ

1. Παράδοση στην Ελλάδα

1.1. Χρόνος παράδοσης - 2 έως 4 εργάσιμες ημέρες, σε μερικούς πιο απομακρυσμένους οικισμούς μπορεί να διαρκέσει πάνω από 5 ημέρες.

1.2. Τιμή παράδοσης στο γραφείο εταιρείας ταχυμεταφορών – 5,00 EUR

1.3. Τιμή παράδοσης στη διεύθυνση – 10,00 EUR

1.4. Πιθανοί τρόποι πληρωμής:

– μετρητά κατά την παράδοση – πληρώνετε επιτόπου στον ταχυμεταφορέα κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας

– Bitcoin – χρησιμοποιήστε το πιο δημοφιλές κρυπτονόμισμα για να πληρώσετε την παραγγελία σας, όταν επιλέγετε αυτή τη μέθοδο θα λάβετε μια διεύθυνση του πορτοφολιού bitcoin με την οποία πρέπει να ρίξετε το αντίστοιχο ποσό

 

Εάν δυσκολευτείτε να υπολογίσετε την παράδοση της παραγγελίας σας, εάν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με την παράδοσή σας ή θέλετε να μάθετε την ακριβή τιμή παράδοσης σε άλλη χώρα εκτός Ελλάδας – μην διστάσετε να μας γράψετε:

Το όνομά σας (απαιτείται)

Το email σας (απαιτείται)

Σχετικά με

Το μήνυμά σας